Choroby zeleniny a brambor
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Čtenářům se dostává do rukou publikace, která by jim měla pomoci v nesnadné orientaci ve značném množství chorob zeleniny a brambor. V obecné části jsou uvedeny základní a obecné informace o chorobách rostlin a ochraně proti nim. Záměrně je větší pozornost věnována chemické ochraně, avšak ne z důvodu jejího upřednostňování, ale proto, že tento způsob ochrany je nejnáročnější a při nedostatečných znalostech může při neodborném používání docházet i k poškození rostlin, užitečných živočichů a dokonce i zdraví konzumentů. Ve speciální části, která je základem této publikace, jsou uvedeny nejdůležitější neparazitivní, virové, bakteriální a houbové choroby jednotlivých druhů zeleniny a brambor. Barevné fotografie (101) pak slouží jako atlas k poznávání škodlivého činitele. Je určena všem pěstitelům zeleniny a brambor a studentům zahradnických a zemědělských škol.... celý text
Skladem máme celkem knihy Choroby zeleniny a brambor (1997).
Nákup knihy
Choroby zeleniny a brambor, Jaroslav Rod
- Jazyk
- Rok vydání
- 1997
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 57 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Choroby zeleniny a brambor
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Rod
- Vydavatel
- Květ
- Rok vydání
- 1997
- ISBN10
- 8085362309
- ISBN13
- 9788085362305
- Kategorie
- Hobby a domov
- Anotace
- Čtenářům se dostává do rukou publikace, která by jim měla pomoci v nesnadné orientaci ve značném množství chorob zeleniny a brambor. V obecné části jsou uvedeny základní a obecné informace o chorobách rostlin a ochraně proti nim. Záměrně je větší pozornost věnována chemické ochraně, avšak ne z důvodu jejího upřednostňování, ale proto, že tento způsob ochrany je nejnáročnější a při nedostatečných znalostech může při neodborném používání docházet i k poškození rostlin, užitečných živočichů a dokonce i zdraví konzumentů. Ve speciální části, která je základem této publikace, jsou uvedeny nejdůležitější neparazitivní, virové, bakteriální a houbové choroby jednotlivých druhů zeleniny a brambor. Barevné fotografie (101) pak slouží jako atlas k poznávání škodlivého činitele. Je určena všem pěstitelům zeleniny a brambor a studentům zahradnických a zemědělských škol.... celý text