S trochou nostalgie II aneb ta naše kuchyně česká
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Tato kuchařská kniha je kombinací typické české vesnické a měšťanské kuchyně, obsahuje více jak 200 starých receptů, které jsou v mnoha rodinách zapomenuté a připomíná ty stále živé, se kterými jsme se ve svém mládí mohli setkávat. Buď u svých rodičů, či prarodičů, ale také třeba v literatuře. Každý recept je doplněný exkluzivní fotografií připravovaného jídla. Tato kuchařka je rozdělena na jednotlivé části úplně jinak, než je tomu v jiných kuchařských knihách. Jde o kapitoly: U babičky v kuchyni, Na tom našem dvorku, Zahrada a sad, Potoky, řeky rybníky, Les, Pole, louky, remízky a Slavnosti a svátky. Ke každému jednotlivému tematickému celku jsou vybrány receptury, které jsou v souznění s tématy kapitol. (Les – houby, lesní plody, zvěřina. Rybník, řeky –ryby, ….) Několik předpisů jídel vychází z receptur M.D.Rettigové.
Nákup knihy
S trochou nostalgie II aneb ta naše kuchyně česká, Miroslava Kuntzmannová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2015
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- S trochou nostalgie II aneb ta naše kuchyně česká
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Miroslava Kuntzmannová
- Vydavatel
- Kuntzmannova Miroslava
- Rok vydání
- 2015
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 809044203X
- ISBN13
- 9788090442030
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 5 z 5
- Anotace
- Tato kuchařská kniha je kombinací typické české vesnické a měšťanské kuchyně, obsahuje více jak 200 starých receptů, které jsou v mnoha rodinách zapomenuté a připomíná ty stále živé, se kterými jsme se ve svém mládí mohli setkávat. Buď u svých rodičů, či prarodičů, ale také třeba v literatuře. Každý recept je doplněný exkluzivní fotografií připravovaného jídla. Tato kuchařka je rozdělena na jednotlivé části úplně jinak, než je tomu v jiných kuchařských knihách. Jde o kapitoly: U babičky v kuchyni, Na tom našem dvorku, Zahrada a sad, Potoky, řeky rybníky, Les, Pole, louky, remízky a Slavnosti a svátky. Ke každému jednotlivému tematickému celku jsou vybrány receptury, které jsou v souznění s tématy kapitol. (Les – houby, lesní plody, zvěřina. Rybník, řeky –ryby, ….) Několik předpisů jídel vychází z receptur M.D.Rettigové.