Knihobot

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

Hodnocení knihy

4,7(34)Ohodnotit

Více o knize

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Vydání

Skladem máme celkem knihy Síla přírodní fermentace (2015).

Nákup knihy

Síla přírodní fermentace, Sandor Ellix Katz

Jazyk
Rok vydání
2015,
Stav knihy
Dobrá
Cena
299 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

4,7
Výborná
34 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.