Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
Nákup knihy
Cukrářská výroba II, Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec
- Jazyk
 - Rok vydání
 - 2019
 - product-detail.submit-box.info.binding
 - (měkká),
 - Stav knihy
 - Velmi dobrá
 - Cena
 - 239 Kč
 
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.







