Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Kuchařka pro alergiky

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

200 receptů pro celiaky a lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu. Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.

Parametry

ISBN
9788075840776
Nakladatelství
Brána

Kategorie

Vydání

2018

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.