Knihu momentálně nemáme skladem
Charakterisierung der Aromaunterschiede von frisch gepresstem Ananassaft und kommerziellem Saft aus Konzentrat mittels molekularer Sensorik
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Charakterisierung der Aromaunterschiede von frisch gepresstem Ananassaft und kommerziellem Saft aus Konzentrat mittels molekularer Sensorik, Astrid J. M. Oelmann
- Jazyk
- Rok vydání
- 2012
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Charakterisierung der Aromaunterschiede von frisch gepresstem Ananassaft und kommerziellem Saft aus Konzentrat mittels molekularer Sensorik
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Astrid J. M. Oelmann
- Vydavatel
- 2012
- ISBN10
- 3938896507
- ISBN13
- 9783938896501
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice