Knihobot

Maso a zvěřina

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

Parametry

ISBN
9783833818820
Nakladatelství
Teubner

Kategorie

Vydání

2010, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
500 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023

Skladem máme celkem knihy Maso a zvěřina (2010).