Maso a zvěřina
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Skladem máme celkem knihy Maso a zvěřina (2010).
Nákup knihy
Maso a zvěřina, Kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- 2010
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 474 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Maso a zvěřina
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kolektiv
- Vydavatel
- Teubner
- Rok vydání
- 2010
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 3833818824
- ISBN13
- 9783833818820
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.