Maso a zvěřina
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Vydání
2010, pevná
Stav
- Jako nová526 Kč
- Dobrá500 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 500 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Maso a zvěřina (2010).