Knihobot
Hodnocení knihy
4.0

Maso a zvěřina

Autoři

Parametry

Kategorie

Více o knize

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

Skladem máme celkem knihy Maso a zvěřina (2010).

Nákup knihy

Maso a zvěřina, Kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2010
Stav knihy
Dobrá
Cena
474 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu