Putování s vařečkou: Po Čechách, Moravě a Slezsku...
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
Skladem máme celkem knihy Putování s vařečkou: Po Čechách, Moravě a Slezsku... ().
Nákup knihy
Putování s vařečkou: Po Čechách, Moravě a Slezsku..., Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 40 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Putování s vařečkou: Po Čechách, Moravě a Slezsku...
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Vašák
- Vydavatel
- Stopa
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8088063000
- ISBN13
- 9788088063001
- Kategorie
- Zeměpis / Místopis, Kuchařky
- Anotace
- V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.