Parametry
Více o knize
Novou řadu evropských kuchyní otevíráme pohledem do italské gastronomie. Pro začátečníky, pokročilé i profesionály představujeme suroviny, místní speciality, potřebné náčiní, postupy i typické jižní receptury - špagety, fusilli, penne, pappardelle, ravioli, lasagne, pizzu, ryby, minestronu, lahodně sladké tiramisu nebo cassatu.
Nákup knihy
Italská kuchyně, Bea Schaffner
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Italská kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Bea Schaffner
- Vydavatel
- Ikar
- Rok vydání
- 2002
- ISBN10
- 8024900726
- ISBN13
- 9788024900728
- Kolekce
- Malá škola vaření
- Kategorie
- Kuchařky, Polévkování
- Anotace
- Novou řadu evropských kuchyní otevíráme pohledem do italské gastronomie. Pro začátečníky, pokročilé i profesionály představujeme suroviny, místní speciality, potřebné náčiní, postupy i typické jižní receptury - špagety, fusilli, penne, pappardelle, ravioli, lasagne, pizzu, ryby, minestronu, lahodně sladké tiramisu nebo cassatu.