Jablko v kuchyni
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Tematická kuchařka představuje univerzální, originální a inspirativní uplatnění jablek v každodenním jídelníčku. Obsah: Polévky, Předkrmy a pomazánky, Teplá jídla, Masa s jablky, Saláty, Moučníky a dezerty, Konzervování, Nápoje. 2. doplněné vydání.
Nákup knihy
Jablko v kuchyni, Luboš Bárta, Bedřich Hájek
- Jazyk
- Rok vydání
- 1997
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Jablko v kuchyni
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Luboš Bárta, Bedřich Hájek
- Vydavatel
- SVAN ; Agentura V.P.K.
- Rok vydání
- 1997
- ISBN10
- 808595611X
- ISBN13
- 9788085956115
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Tematická kuchařka představuje univerzální, originální a inspirativní uplatnění jablek v každodenním jídelníčku. Obsah: Polévky, Předkrmy a pomazánky, Teplá jídla, Masa s jablky, Saláty, Moučníky a dezerty, Konzervování, Nápoje. 2. doplněné vydání.