Grilování
Autoři
Více o knize
Let´s BBQ! Pouze tato slova stačí Američanům k tomu, aby pozvali své přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod širým nebem. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Přitom nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte.
Vydání
Stav
- Jako nová33 Kč
- Dobrá31 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 33 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Grilování (2004).