Knihobot
1/4

Histaminová intolerance

Autoři

Více o knize

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout. Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.

Parametry

ISBN
9788074925061
Nakladatelství
Galén

Kategorie

Vydání

Nákup knihy

Kniha aktuálně není skladem.