Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků, Zdeněk Matyáš, Jindra Lukášová, Antonín Kozák
- Jazyk
- Rok vydání
- 1997
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Zdeněk Matyáš, Jindra Lukášová, Antonín Kozák
- Vydavatel
- Státní veterinární správa Čr
- Rok vydání
- 1997
- Vazba
- měkká
- Kategorie
- Biologie