Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť. Učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť. Učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník, Eduard Brhlík, Jaromír Beránek, Elena Klindová, Juraj Romaňuk
- Jazyk
- Rok vydání
- 1984
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť. Učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Eduard Brhlík, Jaromír Beránek, Elena Klindová, Juraj Romaňuk
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1984
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky