Knihobot

Sýry a příprava sýrových jídel

Více o knize

4., přepracované a rozšířené vydání. Nejobsáhlejší z šesti kapitol úspěšné příručky je kapitola o přípravě sýrových pokrmů (polévek, pomazánek, mis, pečiva, nákypů a dezertů), která byla v tomto vydání rozšířena o další předpisy studených a teplých sýrových jídel. Stejně tak byly doplněny kapitoly o výrobě, ošetřování sýrů v distribuci a prodeji novými poznatky a přidána kapitola o vadách sýrů.

Nákup knihy

Sýry a příprava sýrových jídel, Václav Kněz, Hana Sedláčková-Pačová

Jazyk
Rok vydání
1970
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

Platební metody

Nikdo zatím neohodnotil.Ohodnotit