Knihobot

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni

Hodnocení knihy

3,9(13)Ohodnotit

Více o knize

Sháněním jídla a především jeho přípravou je člověk schopen strávit velkou část svého času. Někteří z nás jídlo považují za nutné zlo, které pouze ruinuje peněženku nebo postavu a odvádí pozornost od jiných zábavnějších činností. Jiní se zase vyžívají v přípravě kulinářských specialit a stráví spoustu času v kuchyni nebo ve sklípku při výběru vhodného vína... Příprava jídla je chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.

Vydání

Nákup knihy

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni, Vladimír Mikeš

Jazyk
Rok vydání
2008
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

3,9
Velmi dobrá
13 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.