Více o knize
Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze. Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu. Více jak sedmdesát skvělých receptů je rozděleno do sedmi kapitol - Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. Při psaní kuchařky tak nezůstal žádný kámen neotočen a její obsah Vám pomůže stát se skvělým cukrářem.
Skladem máme celkem knihy Moderní veganské dezerty (2018).
Nákup knihy
Moderní veganské dezerty, Petra Stahl
- Navlhnutí / polití / ušpinění
- Jazyk
- Rok vydání
- 2018
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 315 Kč
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.