Česká kuchyně - lehká a elegantní
Autoři
Více o knize
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…
Vydání
2015, pevná
Stav
- Jako nová63 Kč
- Dobrá59 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 63 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Česká kuchyně - lehká a elegantní (2015).