Knihobot

Saláty : bramborové, zeleninové, luštěninové, ovocné, rybí, sýrové, masové

Parametry

Kategorie

Více o knize

Salátům stále ještě není v české kuchyni věnována taková pozornost, jakou si zasluhují a jakou jim věnují v jiných evropských zemích. Přitom vy měly, především ty zeleninové, tvořit samozřejmou součást všech podávaných pokrmů a jejich nabídka by se neměla omezovat pouze na zelný či hlávkový salát. Naše kuchařka má být se svými 370 recepty inspirací, jak obohatit všední i svýteční stůl. Najdete zde především zeleninové saláty, ale i saláty z brambor, ovoce, sýrů a z masa. Většina receptů nevyžaduje dlouhý čas přípravy, využívá běžně dostupné suroviny a nabízí prostor pro různé obměny a tvůrčí fantazii kuchařů a kuchařek.

Nákup knihy

Saláty : bramborové, zeleninové, luštěninové, ovocné, rybí, sýrové, masové, František Brousek, Vladimír Doležal

Jazyk
Rok vydání
1994
Stav knihy
Dobrá
Cena
16 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu