Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
Kategorie
Více o knize
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením.
Nákup knihy
Le migliori ricette della cucina ceca, Harald Salfellner
- Jazyk
- Rok vydání
- 2000
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 209 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Le migliori ricette della cucina ceca
- Jazyk
- italsky
- Autoři
- Harald Salfellner
- Vydavatel
- Vitalis
- Rok vydání
- 2000
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8072530097
- ISBN13
- 9788072530090
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením.