Luštěniny. Předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty
Autoři
Více o knize
Kuchařka plná snadných a lákavých receptů s čočkou, cizrnou, fazolemi, hráškem a dalšími, méně obvyklými, druhy luštěnin. Současné trendy ve vaření znovu objevují zdánlivě obyčejné a často neprávem opomíjené luštěniny. Není divu, s jejich pomocí uvaříte takřka cokoliv - nejen hlavní jídla, ale i předkrmy, polévky nebo skvělé dezerty. Pokud luštěniny zařadíte do svého jídelníčku, jistě nebudete litovat, ve své nenápadnosti totiž skrývají mnoho výhod. Jsou: •levné •bezlepkové •ideální pro udržení optimální váhy •skvělým zdrojem bílkovin, složených sacharidů a vlákniny •bohaté na antioxidanty, minerály a kyselinu listovou Autorka na úvod představuje různé druhy luštěnin i ideální způsob jejich přípravy. Kuchařka je dále přehledně rozdělena do šesti kapitol podle barvy luštěnin: bílé – černé – zelené – žluté – červené – hnědé. Najdete mezi nimi klasické známé druhy jako hrášek, čočku či cizrnu, ale i exotické luskoviny jako fazolky edamame, adzuki či mungo nebo třeba černou čočku beluga. Obohaťte si jídelníček o množství barev i chutí!
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá48 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 48 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023