Knihobot

Zelenina v kuchyni celého světa

Hodnocení knihy

4,0(2)Ohodnotit

Více o knize

Publikace obsahuje rozsáhlý výběr předpisů na zeleninové pokrmy prakticky z celého světa. Po krátkých úvodních statích, ve kterých se uvádí úprava některých málo známých druhů zeleniny, vhodná kuchyňská úprava zeleniny, podávání zeleniny apod.. jsou uvedeny předpisy na tyto druhy zeleninových pokrmů: studené a teplé předkrmy, polévky, hlavní chody, přílohy, omáčky, saláty a pomazánky.

Vydání

Nákup knihy

Zelenina v kuchyni celého světa, Libuše Vlachová, František Raboch

Jazyk
Rok vydání
1974
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.

Doručení

Platební metody

4,0
Velmi dobrá
2 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.