Výživou ke změně : pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář- -celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé. Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi. Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa. Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví.
Nákup knihy
Výživou ke změně : pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa, Zuzana Komůrková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 141 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Výživou ke změně : pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Zuzana Komůrková
- Vydavatel
- Mladá fronta
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- flexovazba
- ISBN10
- 802044050x
- ISBN13
- 9788020440501
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář- -celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé. Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi. Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa. Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví.