Zmrzlinové sedmé nebe
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Zmrzlinové sedmé nebe je kniha o sesterské lásce a hlavně o životě, jaký je. Děj se roztáčí v okamžiku, kdy sestrám Anně a Imogen zemře babička Vivien, která vlastnila cukrárnu. Pro Vivien byla tato cukrárna splněným snem, něčím, co si po svém hýčkala a kde se mohla realizovat. Šlo o velmi hodnou paní, na její dobrosrdečnost nedalo dopustit celé brightonské pobřeží a jejím přáním bylo, aby cukrárna připadla právě jejím vnučkám – Anně a Imogen. Před sestrami je nelehké rozhodnutí, kterému obětují velkou část svého života. Jedná se o běh na dlouhou trať, který je stěžován různými starostmi s rodinou i láskou. Nemusíte se však bát, že by šlo o nějaké drama, vše je popsáno lehce a mile, že jen fandíte a sníte o vlastní cukrárně s podobně lahodnými pochoutkami. Kniha je členěna na tři velké části a dále na kapitoly, což jen podporuje čtivost. Navíc po přelouskání necelých 300 stránek vás čeká překvapení v podobě několika receptů na zmrzliny, které jsou doplněny i srozumitelnými postupy. Nejedná se o žádné recepty ze šuplíku, ale od majitelů cukrárny ve Walesu.
Nákup knihy
Zmrzlinové sedmé nebe, Abby Clements
- Jazyk
- Rok vydání
- 2014
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Zmrzlinové sedmé nebe
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Abby Clements
- Vydavatel
- Argo
- Rok vydání
- 2014
- ISBN10
- 8025712540
- ISBN13
- 9788025712542
- Kategorie
- Světová próza, Romantika
- Anotace
- Zmrzlinové sedmé nebe je kniha o sesterské lásce a hlavně o životě, jaký je. Děj se roztáčí v okamžiku, kdy sestrám Anně a Imogen zemře babička Vivien, která vlastnila cukrárnu. Pro Vivien byla tato cukrárna splněným snem, něčím, co si po svém hýčkala a kde se mohla realizovat. Šlo o velmi hodnou paní, na její dobrosrdečnost nedalo dopustit celé brightonské pobřeží a jejím přáním bylo, aby cukrárna připadla právě jejím vnučkám – Anně a Imogen. Před sestrami je nelehké rozhodnutí, kterému obětují velkou část svého života. Jedná se o běh na dlouhou trať, který je stěžován různými starostmi s rodinou i láskou. Nemusíte se však bát, že by šlo o nějaké drama, vše je popsáno lehce a mile, že jen fandíte a sníte o vlastní cukrárně s podobně lahodnými pochoutkami. Kniha je členěna na tři velké části a dále na kapitoly, což jen podporuje čtivost. Navíc po přelouskání necelých 300 stránek vás čeká překvapení v podobě několika receptů na zmrzliny, které jsou doplněny i srozumitelnými postupy. Nejedná se o žádné recepty ze šuplíku, ale od majitelů cukrárny ve Walesu.