Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Nákup knihy
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty, Jaroslava Stejskalová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslava Stejskalová
- Vydavatel
- Idea servis
- Rok vydání
- 2006
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8085970511
- ISBN13
- 9788085970517
- Kategorie
- Učebnice, Středoškolské učebnice
- Anotace
- Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.