Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Jablka v naší kuchyni

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.

Parametry

ISBN
9788090358003
Nakladatelství
Luděk Neužil

Kategorie

Vydání

2005, pevná

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.