Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
Kategorie
Více o knize
This book explores Mexican cuisine, starting with tortillas and covering tacos, tostadas, and quesadilla fillings. It features recipes for dishes like Green Chicken with Almonds and Red Stew with Mountain Chiles, alongside classic desserts like Bunuelos and Flan. A chapter is dedicated to drinks, including Margaritas and chocolate.
Nákup knihy
Complete Book of Mexican Cooking, Elisabeth Ortiz
- Mechanické poškození
- Jazyk
- Rok vydání
- 1985
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká),
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 51 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Complete Book of Mexican Cooking
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Elisabeth Ortiz
- Vydavatel
- Penguin Random House LLC
- Rok vydání
- 1985
- Vazba
- měkká
- ISBN13
- 9780345325594
- Kategorie
- Kuchařky, Učebnice, Ostatní učebnice
- Anotace
- This book explores Mexican cuisine, starting with tortillas and covering tacos, tostadas, and quesadilla fillings. It features recipes for dishes like Green Chicken with Almonds and Red Stew with Mountain Chiles, alongside classic desserts like Bunuelos and Flan. A chapter is dedicated to drinks, including Margaritas and chocolate.