Parametry
Více o knize
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.
Skladem máme celkem knihy Zařízení provozoven v kostce (1997).
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Zařízení provozoven v kostce
- Jazyk
- česky
- Autoři
- František Cón
- Vydavatel
- Ratio
- Rok vydání
- 1997
- Vazba
- měkká
- Kolekce
- Gastronomie (Ratio)
- Kategorie
- Podnikání a ekonomie, Ostatní učebnice
- Anotace
- Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.