Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Zatracené kyselo

Parametry

Více o knize

Laskavé vzpomínání na vaření, jídlo a domácnost v osmdesátých a na počátku devadesátých let minulého století Ve své druhé knize autorka vzpomíná, jak se žilo v okresním městě pod horami a jak si po svatbě zařizovala vlastní domácnost a zvykala si na nové prostředí, tak odlišné od velkoměsta. Nakonec všechno zvládla – výchovu potomka i místní kyselo. Vaření se stalo jejím koníčkem a časem i pracovní náplní. A pak vtrhly do života i do kuchyně polistopadové změny: nové suroviny, kontakty se světem a první zážitky z cestování. Vyprávění doprovázejí dobové recepty. PaedDr. Jaroslava Kadlasová (*1956) se narodila v Praze. Vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy, obor čeština – výtvarná výchova. Třináct let prožila v Jablonci nad Nisou. Od roku 1996 působí v Městské knihovně v Praze. Osmým rokem píše svůj foodblog Vilemínino zátiší (vilemina.blog.cz) a vede stejnojmennou stránku na facebooku. Propaguje food festival amatérských pop-upů, na kterých i sama vaří. Občas se objeví v médiích a připravuje programy zaměřené na tradice a historii vaření u nás.

Vydání

Nákup knihy

Zatracené kyselo, Jaroslava Vilemína Marečková

Jazyk
Rok vydání
2015
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu