Vařit, či nevařit? : 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy… V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
Skladem máme celkem knihy Vařit, či nevařit? : 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016 (2016).
Nákup knihy
Vařit, či nevařit? : 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016, Renata Třešňáková, Martin Třešňák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 33 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vařit, či nevařit? : 108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Renata Třešňáková, Martin Třešňák
- Vydavatel
- Rybka Publishers
- Rok vydání
- 2016
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8087950259
- ISBN13
- 9788087950258
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,65 z 5
- Anotace
- Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy… V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!