Parametry
Kategorie
Více o knize
Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úrody každý rok je jiný a velký vliv na ni má počasí. Vypěstovat vlastní zeleninu a posléze z ní připravit něco dobrého je to nejlepší, co může být. Mojí největší zálibou je vymýšlet skvělá jídla, ve kterých využiji sezónní zeleninu. Spontánnost a jednoduchost je při vaření a pečení moje hlavní motto. Jak říkám, v jednoduchosti je krása a chuť jídel. Zkrátka to miluji a vzápětí si hrozně pochutnávám.
Nákup knihy
Ze zahrádky až na stůl, Inna Valoušková
- Autorský podpis
- Jazyk
- Rok vydání
- 2021
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 789 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Ze zahrádky až na stůl
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Inna Valoušková
- Vydavatel
- Inna Valoušková
- Rok vydání
- 2021
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8011003410
- ISBN13
- 9788011003418
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Čerstvá zelenina je za mne to nejlepší jídlo, které může na talíři být. Chutě, barvy, a hlavně pocit toho, že jste vypěstovali něco tak úžasného z pouhého semínka je naprosto výjimečný. Zelenina je mojí velkou vášní. Každý rok zkouším pěstovat něco nového, ale ráda si ponechávám i stálice, které jsou jistotou toho, že nezůstane můj talíř prázdný. Samozřejmě, co se týče úrody každý rok je jiný a velký vliv na ni má počasí. Vypěstovat vlastní zeleninu a posléze z ní připravit něco dobrého je to nejlepší, co může být. Mojí největší zálibou je vymýšlet skvělá jídla, ve kterých využiji sezónní zeleninu. Spontánnost a jednoduchost je při vaření a pečení moje hlavní motto. Jak říkám, v jednoduchosti je krása a chuť jídel. Zkrátka to miluji a vzápětí si hrozně pochutnávám.