Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska : regionální kuchařka
Autoři
Více o knize
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.*****************Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:* 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin* 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční* 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map* 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.
Vydání
Stav
- Jako nová379 Kč
- DobráVyprodáno
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 379 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023