Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Parametry

Kategorie

Více o knize

Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava. Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni… Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření. Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť!

Nákup knihy

Hmyz na talíři, Marie Borkovcová, Martina Bednářová, Vladimír Fišer, Petr Ocknecht, Milan Václavík, David Švejnoha

Jazyk
Rok vydání
2015,
Stav knihy
Dobrá
Cena
147 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu