Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Anthroposofická výživa. Potraviny a jejich kvalita

Autoři

Více o knize

Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě. Zdroj: http://eshop.maitrea.cz/

Parametry

ISBN
9788075001269
Nakladatelství
Maitrea

Kategorie

Vydání

2015, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.