Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Sýry

Autoři

Hodnocení knihy
4.0

Více o knize

15. díl Edice Apetit. V knize najdete klasiku všech klasik – nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku quatro formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky nebo sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne či ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat… Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: • Sýr v hlavní roli • Polévky • Téměř bez masa • Hlavní chod • Saláty & chuťovky • Na malý hlad • Dezerty • Servis

Parametry

ISBN
9788087575123
Nakladatelství
Burda

Kategorie

Vydání

2014, pevná

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.