Knihobot

Recepty se zeleninou beze zbytků: jak při přípravě jídla využít celou rostlinu

Parametry

Kategorie

Více o knize

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta.

Nákup knihy

Recepty se zeleninou beze zbytků: jak při přípravě jídla využít celou rostlinu, Linda Ly, Will Taylor

Jazyk
Rok vydání
2020
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu