Vznešenost lovu a kuchařského umění. Zvěřinová kuchařka.
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny.
Nákup knihy
Vznešenost lovu a kuchařského umění. Zvěřinová kuchařka., Jaroslav Slavíček
- Jazyk
- Rok vydání
- 2008
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 75 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vznešenost lovu a kuchařského umění. Zvěřinová kuchařka.
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Slavíček
- Vydavatel
- Vega (Praha)
- Rok vydání
- 2008
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8086933091
- ISBN13
- 9788086933092
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny.