Parametry
Kategorie
Více o knize
Objevíte tu odpovědi na kdejaký problém, od porcování kuřete po grilování ryb, od přesolené polévky po netuhnoucí želé. Dočtete se také, jak připravit slavnostní pohoštění, jak prostírat na stůl, jak správně rozmisťovat příbory a skleničky, jak vypočítávat velikost porcí nebo jak podávat víno. (1000 otázek kolem kuchyně)
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vše o vaření : 1000 otázek kolem kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Pat Alburey, Regine Brahms, Cornelia Klaeger
- Vydavatel
- Reader's Digest Výběr
- Rok vydání
- 2008
- ISBN10
- 808688094x
- ISBN13
- 9788086880945
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Objevíte tu odpovědi na kdejaký problém, od porcování kuřete po grilování ryb, od přesolené polévky po netuhnoucí želé. Dočtete se také, jak připravit slavnostní pohoštění, jak prostírat na stůl, jak správně rozmisťovat příbory a skleničky, jak vypočítávat velikost porcí nebo jak podávat víno. (1000 otázek kolem kuchyně)