Ryby a plody moře
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Vydání
2016, měkká
Stav
- Jako nováVyprodáno
- DobráVyprodáno
- Poškozená41 Kč
Nákup knihy
- Mechanické poškození
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 41 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023