Tajemství výrobců potravin
Autoři
Více o knize
Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá se svou stravou. V knize se dozvíte, jaké chemické látky se přidávají k průmyslově vyráběným potravinám, proč se vyhýbat některým éčkům a další zajímavosti. Její součástí jsou soupisy u nás užívaných přídatných látek a praktický tahák s hodnocením přídatných látek. Jsou v ní uvedeny i výjimky, které vychytralým výrobcům umožňují nedeklarované užití některých chemikálií. V dodatcích se mimo jiné zabývá i zdravotními přínosy bioproduktů. Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.
Vydání
Stav
- Jako nová89 Kč
- Dobrá84 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 84 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Tajemství výrobců potravin (2006).