Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Cukrářská technologie

Parametry

Hodnocení knihy
5.0

Kategorie

Více o knize

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Vydání

Nákup knihy

Cukrářská technologie, Půlpánová Alena

Jazyk
Rok vydání
1993,
Stav knihy
Dobrá
Cena
285 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu