Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Gastronomicko-kulinářský slovník česko-ruský/rusko-český

Autoři

Více o knize

Předkládaný slovník obsahuje zhruba 10 000 termínů z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel, surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů. Podobný slovník nebyl u nás dosud nikdy vydán. Je zpracován tak, aby byl maximálně přehledný a uživatel se v něm snadno orientoval. Připojeny jsou i přílohy, které mají pomoci při rozlišování jednotlivých druhů masa podle schémat dělení, užívaných v Česku a Rusku, a dále rozlišení masa podle použití. Slovník poslouží pracovníkům hotelů, restaurací a jídelen, průvodcům, tlumočníkům a překladatelům, českým i ruským turistům, studentům, učitelům a koneckonců všem, kdo se o tuto problematiku zajímají.

Parametry

ISBN
9788024709659
Nakladatelství
Grada

Kategorie

Vydání

2004, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
35 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023