Knihobot

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Více o knize

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Nákup knihy

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem, Mirko Křivánek

Jazyk
Rok vydání
2004
Stav knihy
Dobrá
Cena
44 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu