Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Autoři

Více o knize

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.

Parametry

ISBN
9788073350369
Nakladatelství
Leda

Kategorie

Vydání

2004, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
46 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023