Knihobot

Italská kuchyně

Autoři

Parametry

Více o knize

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí. Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito!

Vydání

Nákup knihy

Italská kuchyně, Kolektiv

Jazyk
Rok vydání
2007
product-detail.submit-box.info.binding
(sešitová)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu