Irská kuchyně
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Irská kuchyně je poměrně prostá, nepoužívá exotické suroviny, vaří se z toho, co zem dá. Hlavní potravinou jsou brambory a používají se všude, do chleba i koláčů, k snídani i k večeři. Často se také připravuje drůbež, hovězí a především jehněčí maso. Irsko je známé svými dušenými pokrmy, jako je dušené jehněčí nebo hovězí na pivě. V této kuchařce najdete průřez těmi nejlepšími jídly a tradičními pokrmy irského venkova.
Vydání
1999, měkká
Stav
- Jako nová43 Kč
- Dobrá40 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 40 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Irská kuchyně (1999).