Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Zvěřina v naší kuchyni - 342 receptů

Autoři

Více o knize

Kuchařka uvádí zásady pro zpracování, úpravu a nakládání zvěřiny před kuchyňskou úpravou. Dále je kniha členěna na recepty podle druhů pokrmů (předkrmy, polévky) a podle druhů zvěře v pořadí srnčí, jelení, dančí, mufloní a černá zvěř, zajíc, divoký králík, bažant, divoká kachna a husa, koroptev, sluka, divoký holub. Závěrečná kapitola uvádí omáčky ke zvěřině (studené i teplé) a ovocná a ostatní másla. Rady pro kuchyňskou úpravu masa z divoké zvěře a 342 receptů k přípravě zvěřinových pokrmů.

Parametry

ISBN
9788086681481
Nakladatelství
GEN

Kategorie

Vydání

2004, pevná

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
176 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023