Přesně tuhle si přidáte do košíku
Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Autoři
Více o knize
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
Nákup knihy
Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni, James Peterson
- Flíčky
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009,
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 208 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
- Jazyk
- česky
- Autoři
- James Peterson
- Vydavatel
- Ikar
- Vydavatel
- 2009
- ISBN10
- 8024911523
- ISBN13
- 9788024911526
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,4 z 5
- Anotace
- Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.