Candida. Základní kniha a kuchařka
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Tato kniha vznikla díky intenzivnímu pátrání po receptech, které by bylo možné využít pro kontrolu růstu kvasinek. Průmyslově zpracované potraviny podporují jejich růst, a tím vytvářejí pro candidu z lidského těla ideální prostředí. Není vůbec jednoduché se kvasinek zbavit – radikální dieta vyvolává nejrůznější zdravotní potíže. Autorky, které jsou odbornice na výživu, sestavily kolekci lákavých jídel a vzorové jídelníčky umožňující účinné navrácení a udržení optimálního zdraví.
Vydání
1997, měkká
Stav
- Jako nová235 Kč
- Dobrá223 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 235 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Candida. Základní kniha a kuchařka (1997).