Chocolate at Home
- 176 stránek
- 7 hodin čtení
Master patissier Will Torrent is back to show you the art of working with chocolate at home.
Will Torrent je uznávaný cukrář a čokolatiér, jehož kariéra začala v šestnácti letech pod vedením slavného Hestona Blumenthala. Po absolutoriu s vyznamenáním v oboru managementu kulinářského umění na University of West London získal řadu ocenění, včetně prvního „Medailonu excelence“ pro britského cukráře na prestižní světové soutěži WorldSkills v Japonsku. Jeho působení v oboru zahrnuje spolupráci s předními šéfkuchaři a práci v renomovaných hotelích. Torrent se také aktivně věnuje podpoře mladých talentů v oboru.



Master patissier Will Torrent is back to show you the art of working with chocolate at home.
If you’ve ever dreamed of being able to conjure up the mouthwatering pastries you’ve enjoyed in a Parisian cake store but thought it would be too hard, think again! Will Torrent is a rising star in the pastry world and in this, his first book, he aims to take the fear factor out of French pâtisserie. With step-by-step photography, a no-nonsense approach to the key pastry techniques and more than 60 beautifully illustrated recipes, this book will become an invaluable source of inspiration and a constant reference for all your favorite French-inspired sweet treats. There are chapters on Basic Techniques, Pâtisserie, Tarts, Petits Fours, Gâteaux & Desserts, and Bakery & Viennoiserie, and you’ll find recipes like chocolate and coffee éclairs, lemon tart, honey madeleines, brioche, macarons and red berry charlotte.
Recipes and inspiration for how to host the ultimate tea party with instruction from master patissier Will Torrent.